define('WP_CACHE', true); //Added by WP-Cache Manager define( 'WPCACHEHOME', '/var/www/web/wse430093/jenshunt.se/wp-content/plugins/wp-super-cache/' ); //Added by WP-Cache Manager Regn och rusk, jag drömmer mig bort! Kina! | Jens Hunt.se
 
n

 


Regn, regn och regn., idag har vädret varit hemskt. Om det ska vara dåligt väder så kan det väl åtminstone vara lite action? Extrema skyfall, hård vind och mullrande åska. Det är min typ av oväder! Idag har det bara varit grått…
Dagar som denna drömmer man sig ofta bort. Denna gång förde tankarna mig till Kina dit jag och min familj reste sommaren 2008. Det var ungefär ett år efter att jag köpt min första egna digitalkamera som jag använde med min mammas gamla kit-objektiv som hon fick med till sin analoga. Kameran som bilderna är tagna med är en EOS 400D och objektivet är 35-80.


 Tempel i morgonljuset


Familjen (Bror närmast)


En Kines tar en lur från vardagens stress


Försäljning av prima hushållsmaskiner


Äppelståndet

There are 6 comments


Comments are closed.